Mana = MAGIC - Reisverslag uit Nadi, Fiji van Joyce Schutteman - WaarBenJij.nu Mana = MAGIC - Reisverslag uit Nadi, Fiji van Joyce Schutteman - WaarBenJij.nu

Mana = MAGIC

Door: joyces85

Blijf op de hoogte en volg Joyce

16 September 2010 | Fiji, Nadi

Haaaallloooo!

Hier weer een bericht vanuit Nadi. We zijn eergister teruggekomen op het hoofdeiland. We hebben een geweldige tijd gehad op Mana Island (Mana betekent magic, en dat was het ook wel een beetje :D). Een prachtig eiland met mooie stranden, lieve mensen en heerlijk weer! Het resort was perfect, goede bedden en heerlijke maaltijden 3x per dag. De crew van het resort was echt zoo leuk, we hebben veel gelachen. Iedere avond organiseerden ze iets leuks. Zoals de laatste avond, toen moesten de vrouwen zich verkleden als mannen en de mannen als vrouwen, daarna deden we een danswedstrijd, wat hebben we gelachen! Ennnnn..ik was de winnaar van de avond! Hahahaha, de beste 'man' dus..(weet niet of ik daar zo heel blij mee moet zijn ;)). De prijs was een gratis biertje :D. Tijdens ons verblijf op Mana hebben we besloten om onze reis naar NZ te verplaatsen en een week langer in Fiji te blijven. We genieten van de rust, de warmte en de gezelligheid. We zijn dan ook 2 dagen langer op Mana gebleven. We zijn nu weer terug in Nadi bij dezelfde familie als de eerste keer. Gisteren zijn we mee geweest naar een bruiloft van een hindoe/moslim stel. Heel apart om mee te maken. De mannen en vrouwen zaten apart en eigenlijk gebeurde er weinig. We zagen hoe het pasgetrouwde stel foto's aan het maken was met familie en dat duurde ontzettend lang! Daarna kregen we zoetigheid, zoals de bruidstaart en andere zoetigheden (echt MEGA zoet), we kregen alles in de hand, dus geen bordje en servetje. Daarna gingen we per groep aan tafel en kregen we een heerlijke maaltijd met geitenvlees. Gelukkig kregen Myrt en ik hier wel een lepel bij omdat we toeristen zijn ;). Het was een saaie bruiloft eigenlijk, maar bijzonder om mee te maken. Morgenvroeg vertrekken we naar een ander eiland. Blue Lagoon noemen ze het gebied, ook daar schijnt het een paradijs te zijn :D. We vliegen nu op 9 november naar NZ en zijn daar dan 4 weken ipv 5.
Ik houd het verhaaltje kort want ik ga eindelijk proberen foto's te uploaden! Kijk ook op Myrthe d'r blog, ze is een paar leuke filmpjes aan het uploaden!

Hoe gaat het in NL lieve mensen? Is het koud? Hier is het heeel warm :P

Veel liefs!

P.s. iedereen in Fiji was voor NL tijdens het WK en ze balen er van dat Spanje gewonnen heeft....tja..wij ook..;)

• 02 November 2010 - 06:58

Pa En Wilma:

Hallo Joyce, leuk verslag hoor, en wat bijzonder dat je daar zo een bruiloft meemaakt. Doet me goed om te horen dat het heel goed gaat!! Houden zo!! Blijf jullie volgen. Groetjes Wilma en Pa.

• 04 November 2010 - 09:55

Bente:

Hi mop! Het is hier koud!!! Brrr en het waait keihard, bah! Dus geniet er lekker van :) Wat een ongelofelijk mooi strand, WAUW!!! Krijg zo zin om die zee in te rennen ;) Lekker dat je er nog een weekje aan vast plakt. Eten met je handen, raar he? In India was het niet anders, moest er erg aan wennen, maar het is ook best makkelijk eigenlijk ;)

Hier alles rustig, ben lekker aan het werk en het bevalt goed. Vanavond ga ik een hapje eten met Joey en Irene bij Vapriano?? Wel gezellig!! Voor de rest heb ik weinig nieuws, nog steeds niet aan de man haha! Nou schat, geniet ervan, groetjes aan Myrth en we houden contact!

Dikke kus!!!

• 08 November 2010 - 19:54

Jo:

Schatjeeee,
    Im so proudy of you dat je een biertje won, hebben die zumba lessen toch geholpen woehoe ;)
    Kussies jo