Aussie is een plaatje (deel 2)
Door: joyces85
Blijf op de hoogte en volg Joyce
27 September 2010 | Australië, Sydney
Ik vergeet helemaal te vertellen dat we onder een waterval (de waterval van de foto) gezwommen hebben! Dat was echt een te gekke ervaring! Het water was eigenlijk veel te koud, maar Myrthe heeft me overgehaald om toch het water in te gaan, en blij toe want het was geweldig! Het is de waterval waar de reclame van Herbal Essence is opgenomen (waar dat meisje haar natte haar achterover gooit, natuurlijk hebben wij ook zo'n foto gemaakt ;)).
Kijk op Myrthe d'r blog voor een paar leuke filmpjes van onze trip naar het regenwoud en Yungaburra! myrtheopreis.blogspot.com
Dikke kus!
27 September 2010 - 13:18
Roald :
En waar is die foto dan? -
28 September 2010 - 06:59
Gert Schutteman:
Hello Joyce en Myrthe, ondeugende grieten!!! Wilma en ik waren het filmpje aan het bekijken over de Python, we zeiden net tegen elkaar ,,wat een joekel'' en toen hapte de Python toe. We schrokken ons dood!!!
erg leuk jullie belevenissen daar! We volgen jullie dagelijks met grote interesse!! Groetjes Wilma en Pa.xxxxx -
28 September 2010 - 08:34
Bente:
Hi meiden,
Wat ontzettend leuk om jullie reisverslag bij te houden! Zo te zien en te lezen hebben jullie daar een fantastische tijd! Ik ben best een beetje jaloers, ;-)...Maar heel veel reisplezier en ik kijk alvast uit naar de volgende verslagen, foto's etc!
Dikke kus vanuit een kantoor in India! :)
XXX -
29 September 2010 - 20:48
Daan:
J! Fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt en leuk om je verhalen te lezen!
Veel plezier!!
Dikke kus van je nichie! -
03 Oktober 2010 - 20:27
Martijn:
Hey Zussie,
Jij maakt grote stappen over de hele wereld...vandaag heeft een klein meisje ook haar eerste echte stapjes gezet. Norea is er dus snel bij!! ha, ha..wij natuurlijk super trots! Wees gerust het staat op video...dus je mist niets!
Kus broer!