Bush camp en relaxen in Noosa - Reisverslag uit Noosa Heads, Australië van Joyce Schutteman - WaarBenJij.nu Bush camp en relaxen in Noosa - Reisverslag uit Noosa Heads, Australië van Joyce Schutteman - WaarBenJij.nu

Bush camp en relaxen in Noosa

Door: joyces85

Blijf op de hoogte en volg Joyce

09 Oktober 2010 | Australië, Noosa Heads

Hello there!

Momenteel zijn we in Noosa..een rustig stadje waar het winderig, fris en regenachtig is..we maken volop gebruik van deze weersomstandigheden.. lekker lezen, filmpjes kijken, internetten: chillen dus! We zouden eigenlijk gaan couchsurfen deze dagen, maar we waren nog geen 10 minuten bij de beste man thuis toen hij ons dood leuk vertelde dat hij plotseling een weekend weg moest voor zn werk.. Bummer!! Nu zitten we dus toch maar in een hostel. Wel het schoonste hostel waar we tot nu toe geweest zijn, dus dat is erg prettig!:D

Het kamperen in de bush was erg leuk. Veel kanoen, mooie stranden gezien, biertje bij het kampvuur, erg relaxed allemaal. We hadden wel verwacht dat we echt moesten kamperen en helemaal back to basic zouden gaan,maar dat was het totaal niet..we sliepen in een grote tent waar de bedden al klaar stonden en we hadden gewoon een keuken en badkamer tot onze beschikking. Wel kon het toilet niet doorgetrokken worden, het was gewoon 1 groot gat waar vliegjes uit kwamen! Erg goor! En er waren heel heel heel veel muggen! We zijn echt helemaal lek gestoken! Daar kon geen deet tegen op!

Morgen vertrekken we naar Surfers Paradise. Het schijnt een party place te zijn..dus we gaan voor het eerst tijdens deze trip eens echt de bloemetjes buiten zetten! :D

Daaaag! Tot de volgende update!

• 10 Oktober 2010 - 20:19

Chanthal:

Relaxen op zijn tijd is ook niets mis mee toch? Heerlijk! Nu gaan we weer verder kijken naar de afvalrace SYTYCD, er moet alweer een koppel weg!

Liefs!

• 11 Oktober 2010 - 16:19

Natascha:

En, overtreft het Aruba? Vast wel, of niet! Feest ze!! Dikke kus!

• 11 Oktober 2010 - 20:36

Tante Toos:

Ik hoop dat er morgen geen muggen zijn.
    Zet maar niet te veel bloemetjes buiten want er komen nog meer dagen.
    Tot de volgende keer.

Liefs tante Toos.

• 12 Oktober 2010 - 18:57

Mamma:

Hallo lieve Joyce hoe gaat het.Zo te zien hebben jullie veel plezier.

Veel liefs van mam

Ik mis je

• 15 Oktober 2010 - 05:55

Gert Schutteman:

Hallo Joyce, En, genoten op surfers paradise? De bloemetjes buiten gezet? Hou het netjes he!! Maar geniet ervan!! Groetjes van Pa en Wilma.

• 30 Oktober 2010 - 12:40

Tante Dirkje:

hoi lievie
    wat geweldig dat we kunnen meekijken wat je allemaal tegen komt op jullie reis en wat zie je daar veel geniet er goed van je ziet er ook goed uit op de foto s erg mooi allemaal.
    nou doe je de groetjes en vele kusjes van ons hier en tot de volgende keer doei doei